جدیدترین اخبار :
  • نقش مناطق آزاد در دیپلماسی اقتصادی ایران
  • یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مناطق آزاد، توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه است، کیش می‌تواند به هاب منطقه‌ای تبدیل شود
  • تلاش‌های نخستین واحد تولیدکننده فریم عینک ایران در چابهار برای خودکفایی
  • گامی جدید در روابط کابل و دهلی نو؛ گفتگو درباره گسترش روابط تجاری از طریق بندر چابهار
  • نقشه راه دولت برای آینده مکران

طرح ضربتی برخورد با خودروهای دارای چراغ زنون در چابهار اجرایی شد

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 3/12/29 | تعداد بازید :104
رئیس اداره کنترل ترافیک منطقه آزاد چابهار، گفت: بنابه مصوبه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان چابهار و دستور رئیس دادگستری و دادستان چابهار، در این طرح، خودروها در سطح شهر چابهار به صورت دوره‌ای از نظر داشتن چراغ زنون بررسی می‌شوند. در صورت مشاهده، پلاک خودرو ثبت و از مالک آن تعهد گرفته می‌شود تا نسبت به تعویض چراغ‌ها با نمونه‌های استاندارد اقدام کند و در غیر اینصورت با همکاری پلیس راهور اعمال قانون خواهند شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار، علی بادپا، رئیس اداره کنترل ترافیک منطقه آزاد چابهار، اظهار داشت: بنابه مصوبه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان چابهار و دستور رئیس دادگستری و دادستان چابهار، خودروهایی که چراغ های زنون و هدلایت دارند و در سطح شهر تردد می کنند با همکاری پلیس راهور شهرستان اعمال قانون خواهند شد.

وی با تاکید بر اینکه در بازه زمانی عید نوروز هرشب در سطح شهر چابهار خودروها بررسی می شوند، افزود: در صورت مشاهده، پلیس راهور پلاک خودرو را ثبت و از مالک آن تعهد گرفته می‌شود تا نسبت به تعویض فوری با چراغ‌های معمولی اقدام کند. و در صورت تکرار طبق قانون ماشین توقیف خواهد شد.

رئیس اداره کنترل ترافیک منطقه آزاد چابهار، ادامه داد: نور شدید و آزاردهنده این چراغ‌ها، دید رانندگان مقابل را مختل کرده و می‌تواند منجر به تصادفات، به ویژه خروج از جاده و واژگونی شود.

 

 

 

 

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل